Aflevering 6515

Erinsborough News
Susan arriveert en ziet dat Bradley met een beveiliger staat te praten die op het alarm gereageerd heeft. Bradley legt uit dat hij de verkeerde code heeft ingetoetst heeft en zegt tegen Susan dat hij de beveiliger heeft, omgekocht om niets in rekening te brengen, met een krat bier. Hij liegt tegen Susan en zegt dat hij is gekomen om een verhaal af te maken. Susan is sceptisch, maar heeft geen bewijs dat hij liegt. Met tegenzin laat ze hem achter om verder te schrijven. Wanneer ze weg is, kruipt Summer onder het bureau vandaan en zetten ze voort waar ze gebleven waren.


Lassiter’s Complex
Summer komt Bradley tegen en nodigt hem uit om te ontbijten, ze is behoorlijk ‘uitgehongerd’ na vannacht. Bradley moet naar kantoor, Susan wil het artikel lezen waarvan hij beweerde dat hij dat aan het schrijven was., nu moet hij er dus één maken, maar hij heeft er bijna één, het moet alleen af. Bradley zegt dat Summer met hem mee moet komen, want ze hebben het kantoor voor zichzelf, maar Summer wil geen risico nemen dat Susan hen weer betrapt. Ze besluiten dat ze elkaar later zien.

Erinsborough News
Susan arriveert op kantoor en print een kopie van Bradleys artikel, maar treft hem daar en hij biedt aan het voor haar uit te printen. Hij vraagt wat haar plannen voor het weekend zijn, ze antwoord dat ze naar het platteland afreist om Libby en Ben te zien. Hij wenst haar plezier met het lezen van het artikel. Maar wanneer Susan voorover bukt om meer papier in de la te doen, ziet ze Summers riem onder het bureau liggen.
Later in Susans kantoor roept ze Bradley terug om met hem te praten en laat hem de riem zien, wat bewijst dat Summer gisteravond terug naar het kantoor gekomen is. Bradley kan niet anders dan vertellen dat Summer bij hem was en hij verontschuldigd zich, maar zegt dat ze niet echt iets fout gedaan hebben. Susan zegt dat het behoorlijk onprofessioneel was en niets te zeggen over zijn terugkerende leugens. Hij zegt dat het een eenmalige vergissing was en dat het niet nog eens zal gebeuren. Ze zegt dat ze hoopt van niet en vertrekt.

Erinsborough News
Summer komt Susans kantoor in opwinding. Susan verontschuldigd zich dat ze Summer in het weekend in laat komen, maar dat Bradley haar verteld heeft wat er gebeurd is. Summer zegt dat het allemaal haar idee was, ze hebben haar beveiligingspas gebruikt en dat als Susan iemand wil verwijten dat zij dat moet zijn.
Summer bedankt Susan voor haar zorgen, ze vind het rot wat er gebeurd is, maar ze weet wat ze doet met Bradley.

Lassiter’s Complex
Summer verteld aan Bradley over het ongemakkelijke gesprek met Susan van net. Bradley zegt haar geen zorgen te maken, niet wetende dat Susan dichtbij is en mee luistert met het gesprek, ze is geschokt over wat ze hoort. Bradley en Summer gaan richting Chinatown voor wat dumplings als Bradley Susan opmerkt welke hem een strenge blik toewerpt.

Erinsborough News
Niet blij met de situatie belt Susan met de vorige werknemer van Bradley om opnieuw zijn referenties te controleren. Ze is verrast om wat ze te horen krijgt dat dat de persoon die Bradley op zijn CV heeft genoemd als de Editor, dat helemaal niet is en ze is geschokt als ze hoort dat Bradley ontslagen is van zijn vorige baan. Als ze vraagt waarom dat was – staat het antwoord haar totaal niet aan!