Aflevering 6514

Lassiters complex
Summer en Bradley discussiëren over hoe een ze het artikel wat ze willen schrijven willen presenteren. Ze zitten aan een tafel buiten bij Charlie’s. bradley besteld een bier bij Pierce (oftewel de psycho ober, welke de kaart van Sonya’s doorknipte). Summer besteld een Shiraz ’05. Pierce vraagt haar naar een ID. Summer zegt dat ze een vaste klant is en dat ze 19 is. Pierce zegt dat hij nog steeds een ID moet zien. Bradley stelt voor om zijn ID te laten zien. Hij rolt met zijn ogen, maar tegelijkertijd vindt Summer haar ID. Hij neemt haar order op en vertrekt. Zo’n Charme!

Charlie’s
Summer en bradley komen binnen en hij zegt dat ze geen kindermenu hoeft te bestellen. Tash en Chris zitten aan de bar. Chris zegt dat het (Summer en Bradley) raar is ze samen te zien. Chris is niet zeker dat hij Summer haar type is. Tash vindt dat ze hen een kans moeten geven. Ze lopen naar de tafel van Summer en Bradley, maar de begroeting is een beetje ongemakkelijk. Tash is verbaasd dat Summer wijn drinkt. Bradley verteld Summer over de deal die hij gesloten heeft, maar Summer is afgeleid doordat Tash en Chris op de achtergrond, dopjes van flessen in glazen gooien. Summer stelt voor dat ze ergens heen gaan waar het rustiger is, maar Bradley zegt dat ze prima zitten en stelt dat Summer een beetje gespannen is.
Bradley verteld haar dat het leeftijdsverschil geen probleem hoeft te zijn en dat hij haar nog leuk vindt of ze nu 19 of 90 is. Hij stelt voor dat ze met Tash en Chris optrekken, omdat die het gezellig hebben. Summer is niet enthousiast.
Bradley praat over Dave Grohl uit Nirvana. Tash en Chris vinden het dubious dat dat de band is welke hij goed vond. Bradley zegt dat hij Wa Wa Nee leuk vind. Dit zegt hun niets, maar ze staan erop dat Bradley hen meer verteld over de 80s. Dus verteld hij ze dat hij het spel wat hun net speelde op universiteit speelde. Ze stemmen in met een spel en Bradley stelt voor dat als ze een glas missen, ze een challenge moeten doen.

Outside Charlie’s
Bradley en Summer zijn aan het dansen terwijl Chris de tijd bij houd met een bel die hij eerder gestolen heeft. Tash komt naar hem toe en zegt tegen Chris dat Andrew de bel niet mag zien. Summer zegt tegen Tash dat ze naar een bar zijn geweest met Salsa Dansen en dat ze lessen gaat nemen, hoewel ze er al best goed in is, welke Bradley in twijfel trekt. Ze vraagt waar ze nu heen gaan. Chris en Tash plagen haar over opblijven. Tash zegt dat ze moe is, omdat Andrew al de hele dag tegen haar loopt te schreeuwen. Summer zegt dat ze niet kan geloven dat hij hen eruit geschopt heeft. Tash zegt dat Paul met deze zaak bezig is. Chris zegt dat hij ook gaat. Wanneer ze alleen zijn vraagt Bradley of Summer naar een club of een bar wil. Misschien zegt ze….en zoent hem.

Omdat ze niet naar Summers huis kunnen, stelt Bradley zijn huis voor. Summer trekt haar Erinsborough New ID card. Bradley zegt dat dat heel onvolwassen is.

Erinsborough News
Ze komen het kantoor binnen, al zoenende, wanneer Summer ineens aan het alarm denkt en loopt er naar toe om de code in te voeren. Summer giegelt. Een lichtje op het alarm knippert.

No 28
Er is een foto van Machu Pichu op het computer scherm. Susan zegt dat het geweldig is. De volgende foto is van een Peruviaanse hoed. Susan lacht om zijn keuze in mode, maar Karl zegt dat het vrieskoud was. Susan zucht en zegt dat ze er naar toe moet gaan. Karl zegt dat ze dat maar moet doen, maar denkt dat ze niet zelfverzekerd genoeg is om alleen te gaan. Tash komt binnen en Karl vraagt haar naar haar werk. Ze verteld dat ze met Bradley opgetrokken heeft, die best gezellig is voor een oudere man. Susan vraagt of Summer er ook was. Tash zegt dat ze ze niet snel thuis moet verwachten. Susan haar telefoon gaat.

Erinsborough News
Bradley en Summer strijken op Summer haar bureau neer terwijl het alarm blijft knipperen.
Het begint net erg romantisch tussen Bradley en Summer te worden.