Aflevering 6510

Erinsborough News
Bradley en Summer komen het kantoor binnen en zoenen bijna, voor ze zich realiseren dat Susan vlakbij is. Summer verteld Susan iets wat met werk te maken heeft, maar krijgt een koude reactie, dus volgt ze Susan haar kantoor in. Summer zegt dat ze het waardeert dat Susan zich zorgen maakt over Bradley, maar dat ze haar eigen beslissingen kan maken. Susan zegt dat ze dat begrijpt, maar ze worden onderbroken door Bradley voor ze meer kan zeggen.

Harold’s
Buiten komt Karl Susan tegen die koffie drinkt, ze verteld dat Summer en Bradley ook op romantisch vlak met elkaar omgaan. Karl is bezorgd en informeert of Susan Bradley kan ontslaan, maar ze zegt dat ze geen reden heeft om dat te doen en dat ze beide volwassen zijn. Susan is bezorgd wat Lyn zal zeggen en vraagt of Karl met Summer kan praten. Hij is bezorgd dat het dingen ongemakkelijk thuis zal maken, maar Susan zegt hem dat dat nog meer zal zijn als ze Bradley mee naar huis gaat nemen.


Charlie’s
Summer en Bradley willen elkaar net zoenen als Karl binnenkomt lopen, en wil direct weten of ze iets ontdooit wil hebben voor het avondeten. Snel stelt hij zich voor aan Bradley, maar al snel realiseert Summer zich wat Karl van plan is en probeert hem weg te krijgen. Overduidelijk, besteld Karl een koffie en begint een ondervraging aan Bradley over zijn verleden. Bradley antwoord hem met verhalen over zijn avonturen terwijl Summer snel opstaat en de rekening gaat betalen. Terwijl ze weg is wil Karl weten wat Bradley van plan is om uit te gaan met een negentien jarige. bradley zegt dat zowel hij als Susan Summer nogal onderschatten, hij zegt dat Summer slim, sterk en capabel is en dat het leeftijdsverschil niet uitmaakt. Hij heeft geen ex-vrouw of kinderen, zegt hij, dus er is geen bagage en hij is niet van plan om zich te verontschuldigen over dat hij Summer leuk vindt. Wanneer ze terugkomt schud Karl de hand met Bradley en zegt dat hij eens moet komen eten.