Aflevering 6509

Susan’s flat
Susan schenkt zichzelf een glas wijn in. Er wordt op de deur geklopt. Het is Bradley en verontschuldigd zich dat hij zo laat nog langs komt, maar dat hij haar moet spreken. Hij zegt dat hij met iemand van het werk in een ongemakkelijke situatie zit. Susan probeert hem af te wimpelen, maar Bradley zegt dat hij zich tot haar aangetrokken voelt. Susan zegt dat hij verward is. hij denkt van niet en loopt richting haar. Ze zegt dat het niet kan gebeuren en dat het totaal ongepast is. Hij zegt dat hij niet kan schelen hoe het lijkt, of wat iedereen denkt. hij wil bij haar zijn. Hij buigt in om haar te zoenen, maar ze hijgt….en wordt wakker terwijl ze haar kussen vastklemt. Ze pakt haar telefoon en laat een bericht achter op Bradleys voicemail. Een beetje zenuwachtig zet ze een meeting voor 10 uur de volgende ochtend en dat ze wat dingen wil bespreken.

Erinsborough News
Susan komt het kantoor binnen om 09.55 uur en vindt Bradley die haar opwacht. Hij zegt dat haar bericht nogal serieus klonk. hij vraagt waarom ze zo laat nog op was, dus zegt ze dat ze niet kon slapen. Hij stelt een warme Toddy (drankje) voor en beloofd haar er ooit één voor haar te maken, maar ze wijst hem af. Hij vraagt wat ze wilde bespreken en ze vraagt of hij ene beetje kan settelen. Hij zegt dat alles goed is, maar dat hij dacht dat ze geen functioneringsgesprek zouden doen. Ze vraagt of hij enige problemen wil bespreken en vraagt of hij het naar zijn zin heeft. Hij zegt dat hij het geweldig vindt.

Ze fronst en zegt dat ze trots uit een vak kunnen halen. Bradley zegt dat dat de reden was dat hij de baan wilde hebben. Susan voegt toe dat hij erg charmant is, maar dat werknemers professioneel moeten zijn en dat niemand zich oncomfortabel moet voelen. Bradley kijkt verbaasd en vraagt of er een probleem is met zijn gedrag of of iemand iets gezegd heeft over zijn professionaliteit. Susan geeft toe dat niemand iets gezegd heeft en vraagt of hij iets tegen haar te zeggen heeft. hij vraagt of iemand iets gezien heeft….zij vraagt wat iemand dan gezien zou moeten hebben. Hij zegt dat er niets is. Ze zet hem iets meer onder druk, maar hij zegt dat alles in orde is. Ze beëindigd de meeting en zegt dat als hij ooit iets wil bespreken, dat hij haar dat moet laten weten. Hij stemt toe en vertrekt. Ze lijkt onthutst.

Outside Harold’s
Summer zit aan een tafel en Bradley komt bij haar zitten. Ze verteld hem dat ze het de avond ervoor erg gezellig heeft gehad en hij is het met haar eens. Ze stelt voor dat ze de film van die avond moeten gaan bekijken. Hij fronst licht, dus Summer gaat ervan uit dat dat een afwijzing was. hij zegt dat hij haar weer wil zien. Ze is blij, maar hij kijkt rond. Ze vraagt wat er aan de hand is en hij vraagt haar om met hem mee te komen.

Harold’s
Priya zegt Susan dat ze Bradley zo snel mogelijk moet afwijzen. Susan zegt dat ze dat geprobeerd heeft, maar dat hij wat gespannen werd. Ze voegt er aan toe dat ze niet wil dat dingen raar worden. Ze hoopt dat hij de boodschap begrepen heeft en afdruipt. Priya vraagt of ze hem dat ook letterlijk verteld heeft en Susan bekend dat niet in zoveel woorden gezegd te hebben.

Lassiters complex
Bradley zegt Summer dat hij niet terugtrekt, maar dat hij vindt dat ze het Susan moeten vertellen. Summer wil dat niet, maar hij zegt dat hij denkt dat ze al iets weet en dat hij eerder een preek heeft gekregen over professionalisme. Hij voegt er aan toe dat hij het mentorschap moet loslaten omdat het ongepast is. Ze moeten professioneel zijn. Summer stemt toe. Bradley beloofd het Susan te vertellen, daarna zal hij vrij zijn om Summer te zien. Summer vraagt of het vanavond een date is en Bradley zegt ja. Ze zoenen.

Harold’s
Priya zegt Susan dat Bradley zijn gevoelens niet zal negeren. Susan moet hem vertellen dat het niet kan gebeuren. Susan lijkt vastbesloten.

Charlie’s
Susan en Bradley treffen elkaar en zeggen allebei tegelijk dat ze iets willen bespreken. Ze verteld hem om eerst te gaan. Hij zegt dat hij wil stoppen om de mentor van Summer te zijn. Zij zegt dat ze iemand anders zal vinden. Hij zegt dat hij veronderstelt dat ze weet van hem en Summer en dat hij daarom het gesprek over professionaliteit heeft gekregen. Susan stemt toe dat het dat was. Bradley verzekerd haar dat het pas de vorige avond begon en het hem spijt dat hij niet eerder iets gezegd heeft, maar dat hij het Summer eerst wilde vertellen. Susan bedankt hem dat hij open er over is. Bradley is blij met haar begrip en vertrekt. Susan huivert.

Charlie’s
Susan staat bij de bar. Summer komt naar haar toe en zegt dat ze haar bericht ontvangen heeft. Susan zegt dat ze met Priya afgesproken heeft om te gaan eten en nodigt Summer uit met hen mee te gaan. Summer wijst de uitnodiging af en zegt dat ze uit gaat. Susan vraagt haar te gaan zitten. Summer zegt dat Bradley heeft gezegd dat hij met haar gesproken heeft. Ze verzekert Susan dat het haar werk niet zal beïnvloeden, dat de krant erg belangrijk voor haar is. Susan onderbreekt haar en zegt dat dat niet is waar ze zich zorgen overmaakt. Ze denkt dat het nog niet zo serieus is. Summer zegt dat ze hem leuk vindt en dat ze naar de film gaan en dan zien wat er gebeurd. Susan zegt dat Bradley erg charmant is, maar het leeftijdsverschil betekend dat hij meer ervaring heeft. Summer vraagt wat Susan bedoeld en die verteld haar dat ze voorzichtig moet zijn. Summer zegt dat ze iemand niet moet beoordelen die ze niet kent. Susan zegt dat ze alleen maar op haar wil letten. Summer zegt dat ze dat prima zelf kan, dat ze geen kind is.

Susan vraagt Summer of ze overwogen heeft waarom Bradley geïnteresseerd is in een 19-jarige. Ze waarschuwt haar om goed na te denken voor ze zich bindt. Summer is geïrriteerd en zegt dat ze moet gaan. Susan realiseert zich dat dit niet zo goed ging.

Outside the Erinsborough News
Bradley vraagt Summer of ze voorkeur heeft voor popcorn of snoepjes. Hij krijgt geen antwoord. Dan verteld Summer dat ze eerder met Susan gesproken heeft. Bradley vraagt waar het over ging en Summer verteld dat Susan denkt dat ze elkaar niet moeten zien. Bradley vraagt wat Summer denkt.