Aflevering 6508

Erinsborough News

Summer kijkt toe hoe Susan een vergadering heeft met Bradley. Hij complimenteert haar over haar blouse, ze kijkt ongemakkelijk voor ze hem verteld dat ze erover nadenkt om wat van de jongere werknemers zich te laten ontwikkelen. Summer voegt zich bij de vergadering en Susan stelt voor dat Bradley haar mentor wordt voor twee dagen in de week. Bradley weet niet zeker of dat bij elkaar past, maar Susan dekt dat hun beide stijlen elkaar complimenteren en dat het hen beide kan helpen. Summer is enthousiast en zij en Bradley gaan koffie drinken om te bespreken waar ze zullen beginnen.

Harold’s
Summer heeft al een lijst gemaakt van vlakken waar ze zich in zou kunnen verbeteren en sommige voorbeelden om hem te kunnen geven, maar direct neemt Bradley het vel papier en frommelt het op, zegt dat hij niet van lijstjes houd. Onverschrokken vraagt Summer aan Bradley of hij haar wat oefen artikelen kan geven om aan te werken. Hij zegt haar dat ze haar niet zullen helpen, maar dat ze zou kunnen proberen iets losser te worden omdat haar benadering te gestructureerd is. Summer gaat in de verdediging, maar Bradley verteld haar om haar onderbuik gevoel meer te vertrouwen en dat als ze dit samen gaan doen hij niet wil dat ze lijstjes, schema’s of huiswerk schrijft.

Summer zegt dat ze ook een leven heeft, zoals bijvoorbeeld vanavond, dat ze naar een quiz avond gaat in Charlie’s. Spontaan, vraagt ze hem om mee te gaan en snel accepteert hij. Summer glimlacht terwijl ze van haar koffie nipt.

Charlie’s
Quiz avond.

Summer en Bradley komen net na de eerste vraag binnen. Summer stelt Bradley voor aan Chris en de Quiz gaat verder. Summer schittert in muziek vragen en verteld Bradley over haar tijd op kostschool voor muzikale kinderen. Ze legt uit dat ze er vanaf geschopt werd toen ze een protest organiseerde en Bradley zegt dat ze dit nodig heeft om een betere journalist te worden.

Harold’s
Vanessa is teleurgesteld dat Susan haar blouse heeft bedekt met een Cardigan, maar Susan zegt dat het niet geschikt was voor haar werk met de toevoeging dat Bradley een compliment erover maakte. Susan is geschokt wanneer Vanessa het idee in haar hoofd plant dat Bradley het waarschijnlijk niet over haar kleding had.

Charlie’s
Summer heeft het antwoord op alle wiskundige vragen terwijl zij en Bradley het goed doen. Bradley zegt dat hij een deur verder gaat voor koffie omdat er hier geen bediening is.

Harold’s
Susan is gealarmeerd wanneer Bradley binnen komt. Hij gaat zitten en vraagt aan haar over ze hem en Summer wil gezellen bij de quiz, maar met de woorden van Vanessa in haar hoofd, bedankt ze snel voor het aanbod en dat ze hem morgen ziet. Vanessa komt naar haar toe en is er van overtuigd dat Bradley Susan net mee uit heeft gevraagd. Susan ontkent dat en dat hij gewoon vriendelijk wilde zijn en dat hij zich niet tot haar aangetrokken kan voelen. Vanessa is niet overtuigd en Susan begint aan haar eigen beweringen te twijfelen.

Charlie’s
Bradley voegt zich weer bij Summer, hij is ervan overtuigd dat ze de quiz gaan winnen en dat ze een goed team vormen, Summer glimlacht.

Summer neemt Bradleys advies om loser te worden ter harte, ze drinkt haar wijn op en baant zich een weg naar het podium. Ze is de enige vrijwilliger en vraagt of ze standaard wint, maar Tash zegt dat ze er niet mee weg komt zonder te dansen. De muziek gaat on en Summer begint te dansen, met applaus tot gevold. Bradley is geamuseerd en onder de indruk terwijl Tash bekend maakt dat Summer en Bradley de winnaars van de quiz zijn.

Lassiter’s Complex
Buiten vieren Summer en Bradley hun winst, ze hebben bioskoopkaartjes gewonnen. Bradley geeft toe dat hij onder de indruk is van haar spontaniteit en zegt dat het volgen van haar instinct op die manier haar een betere journalist zal doen worden. Ze loopt met hem me naar zijn auto. Ze vinden beiden dat het een gezellige avond was en hij kust haar op haar wang, maar nieuwe, spontane Summer pakt hem beet en zoent hem op de mond. Ze begint zich te verontschuldigen, maar hij stopt haar en vallen in een gepassioneerde omhelzing!