Aflevering 6503

Charlie’s
Summer kijkt toe hoe Bradley pool speelt; ze kijkt nog steeds schaapachtig. Tash arriveert voor werk, Summer verteld haar het verhaal over haar idee voor een verhaal en hoe Bradley het aan Howard gaf om het te schrijven en hoe ze Susan verteld heeft over Bradley zijn citaten parafraseert. Tash stelt voor dat Summer haar excuses aanbied, maar ze zegt dat ze dat al geprobeerd heeft en Susan vertrekt terwijl ze Susan passeert.

Susan praat met Bradley over Summer; hij zegt dat ze dingen uitgesproken heeft en dat hij Summers kijk op de situatie begrijpt. Susan bekent dat Summer nog veel moet leren. Ze vraagt Bradley of hij het erg vindt om op oproep te zijn omdat ze naar een les moet (ze verteld hem niet welke). Hij zegt haar veel plezier te hebben.

Harold’s
Susan komt binnen en ziet Summer op haar laptop werken. Ze vraagt of Bradley gelijk had dat ze dingen hebben uitgesproken in hun woordenwisseling; Summer zegt dat Bradley de voorkeur had gehad als ze het eerst met hem had besproken, maar Susan zegt dat ze altijd naar haar toe kan komen en dat ze zeker weet dat Bradley geen wrok koestert.

Community Centre (outside)
Susan is klaar met haar les en komt Bradley tegen. Hij verontschuldigd zich om eerder midden in een les binnen te komen, maar het is allemaal wat ongemakkelijk. Bradley zegt dat er niets mis is met een klas voor paaldansen, Susan zegt dat ze dat weet, maar dat het persoonlijk is en dat ze dat zo wil houden. Bradley verteld haar dat de reden waarom hij kwam is dat hij een artikel schrijft over paal-dansen en dat het nogal een rage is om fit te worden. Hij zegt dat veel vrouwen het doen en dat ze zich niet hoeft te schamen. Hij biedt aan haar over het verhaal te praten bij een drankje en ze stemt toe.

Charlie’s
Susan en Bradley nemen wat te drinken aan een tafel terwijl ze doorpraten over paaldansen. Ze geeft toe dat de klas leuk is en een goede work-out. Bradley overtuigd haar om hem het artikel te laten schrijven, met de garantie dat er geen namen genoemd zullen worden.

Later, zitten Susan en Bradley nog steeds aan hun drankje als Summer binnenkomt. Ze verontschuldigd zich aan Bradley over hoe ze zich gedragen heeft en geeft toe dat ze eerst met hem erover had moeten praten voordat ze erover sprak met Susan. Bradley accepteert haar verontschuldiging, op één voorwaarde, dat ze toekomstige problemen alleen tijdens werkuren bespreken. Summer stemt blij toe en verontschuldigt zich nogmaals waarop Bradley zegt dat ze daar mee moet stoppen. Summer vraagt wat Susan allemaal doet, welke antwoord dat ze een dansles volgt in het community centre, alleen zegt ze er niet bij welke. Bradley grapt dat hij er over nadenkt om zich in te schrijven, maar Susan zegt dat hij het niet bij zou kunnen houden. Summer kijkt wat oncomfortabel terwijl Susan en Bradley met elkaar grapjes maken en verontschuldigd zich om te vertrekken.

No 28
Summer komt thuis met afhaal eten van Charlie’s en verteld aan Tash hoe ze Bradley en Susan tegenkwam en alles is uitgesproken. Summer zegt hoe raar het was om Susan en Bradley samen een drankje te zien doen en dat het leek alsof ze een persoonlijk gesprek hadden. Ze vraagt aan Tash of Bradley iets voor Susan zou voelen, maar Tash plaagt haar over het feit dat ze het steeds maar over Bradley heeft. Summer ontkent dat ze geobsedeerd is door Bradley, maar Tash houd vol dat ze het constant over hem heeft en dat het idee dat hij iets voor Susan zou voelen belachelijk is. Summer ontkent dat ze zelf een oogje op Bradley heeft, maar Tash gelooft haar niet.