Aflevering 6502

Lassiters Complex/Erinsborough News
Summer vraagt aan Bradley of ze een artikel voor de krant mag schrijven. Bradley zegt dat ze dat moet doen. Ze lopen het kantoor binnen en hij vraagt het personeel naar nieuws. Iedereen staat daar in stilte, dus geeft hij de kans aan Summer. DEze stelt voor om in de lokale helden sectie een artikel te schrijven over Teresa Chan, een paralympisch zeilster met een gouden medaille. Bradley vindt het een fantastisch idee.

Number 28
Summer is bezig met haar research wanneer Tash binnenkomt, uitgelaten over hoe perfect Chris en Aiden voor elkaar zijn. Tash begint Summer haar spullen door te snuffelen. Summer zegt dat ze een hoop voorwerk aan het doen is om haar kansen te vergroten om het artikel te kunnen schrijven wat ze eerder heeft voorgesteld.

Charlie’s
Bradley en Howard praten over Football wanneer Summer onderbreekt. Ze verteld hem over de ideeën die ze heeft voor het verhaal en laat hem haar onderzoek zien welke ze gedaan heeft. Bradley denkt dat het goed werk is en dat het Howard zal helpen om het verhaal te schrijven.

Harold’s
Summer voegt zich bij Susan en klaagt over hoeveel werk er zat in het onderzoek voor het verhaal over Teresa Chan, maar dat Bradley het aan iemand anders gaf. Susan zegt dat het Bradleys keuze was wie het artikel mocht schrijven. Summer verteld Susan dat Bradley de citaten uit het artikel over Lucas heeft verzonnen, dat hij alleen met mensen praat en de kern te weten krijgt, maar dat het hem niets kan schelen. Susan is geschokt.

Erinsborough News
Bradley trakteert Summer een koffie en vraagt of ze ok is met het feit dat hij het verhaal aan Howard heeft gegeven. Hij verteld dat Howard vaker verslag heeft gedaan over paralympiërs, dat zijn broer al zijn hele leven in een rolstoel zit en Howard daarmee goed inzicht heeft voor het artikel. Bradley waardeert het werk dat ze gedaan heeft en vraagt haar mee uit voor wat te drinken na het werk. Summer realiseert zich dat ze een fout gemaakt heeft, net als Susan Bradley naar haar kantoor roept. Summer probeert met Susan te praten voordat Bradley binnenkomt, maar dat mislukt. Summer neemt het zichzelf kwalijk wat ze gedaan heeft. (wat we weten omdat ze het ‘F’ woord fluistert).

Charlie’s
Summer biedt haar verontschuldiging aan aan Bradley voor wat ze tegen Susan heeft gezegd. Bradley zegt dat hij er ok over wat hij doet en hoe hij het doet en dat hij teleurgesteld is in wat ze gedaan heeft. Naar Susan gaan was kinderachtig en dat ze met hem had moeten praten voordat ze naar de baas rende. Ze zegt dat het haar spijt, maar het spijt hem ook, hij dacht dat ze zijn hulp wilde om een betere journalist te worden. Hij gaat terug naar de groep van werk, Summer denkt even na over wat ze gedaan heeft voordat ze vertrekt.