Aflevering 6493

Charlie’s
Summer gaat verder met het opzoeken van Bradley Fox op het internet, terwijl Chris het ontbijt opruimt. Summer is onder de indruk van het bereik van Bradleys werk en het feit dat hij zijn eigen Wiki pagina heeft. Na op het scherm gegluurd te hebben stelt Chris dat Bradley knap is en dat Summer hem daarom stalkt.

Erinsborough News
Summer heeft een dubbele espresso voor Bradley gekocht en schaamt zich als die opmerkt dat ze hem gestalkt heeft. Bradley geeft aan dat ze niet teveel moet letten op zijn Wiki pagina. Summer complimenteert Bradley op zijn schrijfstijl, met name in een artikel van hem over de slachtoffers van een Tsunami. Zijn volgende verhaal daarin tegen is over het dierenarts programma op school van Lucas! Verrast dat Summer Lucas kent, stelt Bradley voor dat ze meekomt om het ijs te breken.

No32
Summer en Bradley arriveren voor het interview met Luca en Bradley wordt voorgesteld aan Lou. Bradley voert een kort interview, neemt geen aantekeningen, terwijl Summer volop meeschrijft.

Charlie’s
Summer en Bradley stoppen voor iets te drinken; Summer ondervraagt hem meedogenloos over zijn stijl van interviewen, verbaasd over dat hij niet meer vragen gesteld heeft of aantekeningen heeft genomen. Bradley zegt dat zijn stijl nogal onorthodox is, maar dat het voor hem werkt. Summer is nog steeds sceptisch dat hij hij een volledig artikel kan schrijven op zo weinig informatie, dus vraagt Bradley haar om te bewijzen dat hij ongelijk heeft; Summer kan terug gaan en meer vragen aan Lucas stellen en ze allebei hun eigen verhaal erover schrijven en de resultaten vergelijken.

Erinsborough News
Summer en Bradley vergelijken hun verhalen en realiseert Summer al snel dat Bradley is gewoon superieur. Hij verteld haar dat ze de basis verslagen heeft en haar instinct goed is, maar dat er meer humaniteit in haar haar werk moet. Bradley zegt dat dit met tijd zal komen en biedt aan dat ze bij het artikel komt te staan vanwege al haar werk aan het verhaal. Summer bedankt hem, duidelijk onder de indruk.

Charlie’s
Summer showt haar naam bij het artikel aan Lucas en Chris, maar geeft toe dat het echt Bradleys werk is. Lucas is tevreden met de manier waarop het verhaal geschreven is en dat hij is tegengekomen, dat onder hevig plagen van Chris, die geamuseerd is te ontdekken dat Lukas over hem praat als ster leerling.

onder de indruk vraagt Lucas aan Summer om aan Bradley te vertellen dat zijn eerste service bij de garage van het huis is.