Aflevering 7: The Heart Of It

Met een groeiend ongeduld door het gebrek aan resultaten, geeft Procureur-Generaal Lincol Priest, Janet een ultimatum; ontslag als Royal commissioner of haar reputatie geruïneerd door de Staats corruptie commissie.

Janet weigert, maar gelukkig voor haar lossen ze snel Todd Wilson’s moord op – een tragedie van fouten waar Simon Hamilton, Robbie, Jane Carter en een 3D geprint handwapen bij betrokken zijn.

Ondertussen gaat het gevecht om de embryo’s gewoon door, in hoger beroep vecht Deborah Larson het besluit van het originele oordeel uit, het verzoek wordt afgewezen.

Waar de jacht op de moordenaar van Ash verdergaat, wekt een serie van gebeurtenis de verdenking op Boa Long Mount. Bianca biedt vrijwillig aan om de oppas voor Janet te zijn. en nu ze zo dichtbij wonen groeit het niveau van intimiteit tussen hen.

Janet heeft een plan om de importeur van de handwapens, die nog steeds in de haven staan, op te pakken. Maar dit vergt een groot vertrouwen in Owen, een collega die overloopt van zelf-interesse. Als onderdeel van de list geeft Janet de opdracht tot het opheffen van de Royal commissie en worden alle surveiliances opgeheven, behalve één verborgen camera.