Aflevering 4: The Smoking Gun

Na een intense ondervraging van korporaal Karen Parker. Verdenking groeit als naar bovenkomt dat ze opgelicht is door haar CO, Major Simon Hamilton. De Royal Commissie ondervraagt Hamilton, maar hij ontkent dat hij een Ferrari bezit en weigert ook te vertellen waar hij was ten tijde van de moord op Todd.

Bij verder onderzoek door de commissie wordt er ontdekt dat Todd niet alleen Simon’s creditcard gegevens gestolen heeft, maar ook zijn identiteit, die hij daarna gebruikt heeft om een Ferrari te kopen, frustrerend genoeg verklaart de auto deal niet waarom hij vermoord is.

Ondertussen, om haar claim voor Ash zijn embryo’s kracht bij te zetten, overtuigd Janet de sperma donor, Tim Dolan, om haar te steunen. Maar in de rechtszaal weigert Tim om toestemming te geven dat zowel Janet als Deborah de embryo’s mogen gebruiken en eist dat ze vernietigd worden.

Sergeant Bianca Grieve gaat undercover om contact te maken met Felix en het lukt haar om een afspraak met hem te krijgen, maar hun ontmoeting wordt in gevaar gebracht wanneer Richard en Keisha aankomen in dezelfde bar.

Terwijl de verdenking op Simon Hamilton blijft groeien, ontvangen ze een bericht van de haven dat er een container die op zijn naam staat ieder moment kan aankomen. Denkende dat ze een lading drugs zullen vinden, haasten Janet en haar team zich naar de haven, maar wanneer de container opengemaakt wordt vinden ze een lading van Zodiac PT92 Semiautomatische handgeweren.