Wentworth – Seizoen 2

Seizoen twee van deze award winnende en internationaal geprezen serie Wentworth vervolgd met de verhalen van de legendarische personages en thema’s uit de iconische serie Prisoner. Een Dynamisch randje  is toegevoegd door de introductie van nieuwe personages, aangrijpende verhalen, verrassende onthullingen en hartbrekende geheimen.

In de drie maanden dat Bea in de gevangenis zit voor moord, is Franky zonder tegenstand gestegen naar Top Dog.  Maar de onverwachte aankomst van de nieuwe Gouverneur Joan Ferguson veranderd alles. Ferguson’s missie is om Wentworth op te schonen en de orde te herstellen tegen elke prijs.

Wie deze  indrukwekkende cast vergezellen zijn Simmo, Jac Holt’s rechter hand; Maxime Conway, een transgender gevangene die onsuccesvol onder de radar probeert te overleven, SKy Pierson, een ongecontroleerde drugsverslaafde die nergens voor terug deinst voor haar volgende shot en Jess Warner, Wentworth jongste inwoner wiens engelachtige houding haar manipulatieve aard verbergt.

Deze adembenemende 12-delige serie zal kijkers doen afvragen welke kant van het prikkeldraad veiliger is, waar een complexe hiërarchie van karakters vecht om te overleven, wraak en macht, Wie zal regeren aan het eind van deze schokkende serie.