Texas Rising

De sterren cast verteld het spannende, hartverscheurende en inspirerend, waargebeurd verhaal over hoe de staat Texas vocht voor de vrijheid onder de bevelende regels van Mexicaanse generaal Santa Anna en de formatie van Amerika’s oudste en meest legendarische wethandhavingsinstantie – The Texas Rangers.

Texas, 1836, verpletterd van buitenaf door Mexicaanse Armada’s en aangevallen van binnenuit door de meedogenloze Comanche stam –  was niemand veilig. Maar dit was een tijd van moed, een tijd om te sterven voor waar je in geloofde en een tijd om op te staan tegen het wrede bewind van de Mexicaanse generaal Santa Anna. De held generaal Sam Houston, de Rag-Tag rangers en de legendarische “Gele Roos van Texas’, leiden dit verhaal over de wens van de mensheid om  te winnen tegen onoverkomelijke kansen. Aan het einde, stond de vlag van Texas fier en triomfantelijk, een claim op een stukje geschiedenis voor in de eeuwigheid. Dit is het verhaal van de menselijk gedachte in opstand te komen en de onoverkomelijke kansen onder ogen te zien en zelf een stukje van die geschiedenis te claimen.

Er zijn tijden in de aanleg van de beschaving dat iedereen zijn verantwoordelijkheid moet nemen, of te sneuvelen en vergeten te worden. Texas komt in opstand.