Outrageous Fortune

Het derde seizoen van Outrageous Fortune, laat zien dat hoofd van de family West, Cheryl, worstelt om haar gezin (en zichzelf) op het rechte pad en strak te houden. Beide mannen in haar leven – Wolf, nadat deze zichzelf heeft aangegeven in een meesterplan om Judd erin te luizen en Judd omdat hij verliefd werd op de verkeerde vrouw – Wolf’s vrouw.

Terwijl Cheryl achteloos verder ploetert  en de behoefte van haar gezin en Hoochie Mama, haar ontluikende bedrijf in ondeugende lingerie, gaan haar kinderen hun eigen blijde weg. Van is nog steeds manager van de ‘Lucky dollar store’ en plant zijn droom bruiloft met Aurora. Jethro breidt het verdedigen van misdadigers uit (en zijn familie) met werken voor vastgoedontwikkelaar Gary Savage. – of dit een stap in de juiste weg is, is nog te bezien. Pascal omarmt enthousiast haar nieuwe roeping in de zorg en haar nieuw gevonden liefde voor Dr Bruce Khan –  hoewel het hele ‘Ik ben nog maagd en laten we wachten tot na het huwelijk ook een paar flinke nadelen heeft, helemaal voor iemand zoals Parscal. Loretta is gelukkig en gesetteld met haar oudere vriend Hayden, zij plant vrolijk haar regisseur debuut, sturend op de volgende grote erotisch film., speciaal voor vrouwen.

Los van Cheryl die worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen en om Judd uit de gevangenis te krijgen, is er geluk overal rondom haar. Maar die stand van zaken zal niet voort blijven gaan.