McLeod’s Daughters – Seizoen 4

Deel 1
Bosbranden, financiële schulden, onverwachte bezoekers…Het leven op Drovers Run is niet altijd een lachertje. Stevie en Tess werken samen om te bewijzen dat ook de vrouwen hun mannetje kunnen staan. Tess en Nick geven eindelijk toe aan hun gevoelens voor elkaar. Maar dat loopt niet altijd van een leien dakje. Charlotte staat in het middelpunt van een bitse voogdijstrijd. Kortom, na het derde seizoen met tragische verlies van Claire, staat ook dit eerste deel van  het vierde seizoen van McLeod’s Daughters bol van de spanning en romantiek.

Deel 2
Studenten die dachten dat de rodeoschool een makkie zou zijn, komen van een koude kermis terug. Intussen blijven de al dan niet wederzijdse verliefheden de gemoederen bedaren: Nick en Tess blijven elkaar aantrekken en afstoten en ook Stevie en Kane voelen wel iets voor elkaar.

Geluk en verdriet liggen ook in dit seizoen van McLeod’s Daughters weer dicht bij elkaar. Drovers Run moet afscheid nemen van oude vrienden en enkele nieuwe gezichten maken hun opwachting op de ranch.