McLeod’s Daughters – Seizoen 3

Deel 1
In de eerste 15 afleveringen van dit derde seizoen van McLeod’s Daughters, gaat het verhaal rond Claire, Tess en hun vrienden en vriendinnen op hun ranch Drovers Run verder waar seizoen 2 eindigde. Claire keert terug naar Drovers Run en moet de waarheid rond de vader van haar kind onder ogen zien terwijl Jodi en Alberto zich opmaken voor wat een fantastisch bekroning van hun liefde voor elkaar moet worden. Ondanks het feit dat zij door Claire op afstand gehouden worden, proberen zowel Tess als Alex haar zo goed mogelijk te steunen…

Deel 2
In deze laatste 15 volledige afleveringen van het bewogen derde seizoen van McLeod’s Daughters, gaat het verhaal verder richting de dramatische climax rond Claire, Tess en hun vrienden en vriendinnen op hun ranch Drovers Run.

Claire bevalt van een dochter maar moet zich daarnaast direct bezig houden met een struisvogelplaag die Drovers Runt treft. Tess maakt zich zorgen over haar gezondheid en Becky moet kiezen tussen de man van wie zij houdt en Drovers Run. En een trip van Claire en Tess, vergezeld door Charlotte, leidt tot een gruwelijke ontknoping.