Aflevering 2

Terwijl Michael Drury vecht voor zijn leven, wordt er een onderzoek gestart. Onderzoekend officier Angus MacDonald weigert te geloven dat Rogerson Drury heeft geprobeerd om te kopen, maar commisionaris Avery gelooft het wel en Rogerson wordt beschuldigt.

Ondertussen, vervolgt Rogerson zijn zakelijke relatie met Neddy Smith, samen plannen ze een massieve drugs invoer, maar hun plannen zijn blootgelegd en hun vracht wordt afgezegd.

Flannery begint een handicap te worden en er ontstaan plannen om hem te laten ‘verdwijnen.’ Bij Rogerson’s omkoping zaak, krijgt hij het voor elkaar om vrij gesproken te worden, maar later geeft William toe dat hij voor het neerschieten van Drury had gezorgd samen met Rogerson’s hulp.

Lanfranchi’s voormalig vriendin, Sallie-Anne Huckstep zorgt voor problemen voor Rogerson en haar lichaam word vervolgens gevonden in Centennial Park. Terwijl het recht voor Rogerson steeds dichterbij  komt, geeft hij in een televisie interview aan dat Neddy een informant is en aanval wordt gedaan op Neddy’s leven. Dagen later, wordt Rogerson beschuldigt van wangedrag en uit het politieteam gegooid. 

Met zijn vrienden, langzaam verwijdert uit het politie team, probeert Neddy wanhopig nog zoveel mogelijk te maken van wat er van zijn ‘groene licht’ over is, maar daardoor komt hij meer in de problemen, wanneer hij een man dood tijdens ruzie.

Tijdens zijn vrijlating op borgtocht bezoekt Rogerson Neddy voor een laatste keer op zijn schuilplaats, terwijl de politie plant om zijn huis te bestormen. Neddy Smith’s ‘groene licht’ is nu definitief uit gegaan.