Aflevering 6525

Erinsborough News
Susan werkt laat wanneer Summer binnenkomt en haar wil spreken. Susan zegt dat het Bradleys keuze was om ontslag te nemen en dat ze hem niet gedwongen heeft. Ze zegt tegen Summer dat het beter is dat het nu eindigt dan dat ze zes maanden verder zouden zijn, maar Summer onthult dat ze nog steeds samen zijn en overhandigd haar haar eigen ontslagbrief. Ze bedankt Susan voor alles wat ze gedaan heeft voor haar, maar dat het tijd is om iets nieuws te proberen, in Perth. Susan vraagt hoeveel Summer werkelijk over Bradley weet, maar Summer staat er op dat dit alleen om haar gaat en dat ze er klaar voor is om deze stap te nemen.

No 28
Susan belt rond om te kijken waar Summer is, die dezelfde vlucht heeft geboekt als Bradley voor vanmiddag. Susan verteld Summer dat Bradley ontslagen is van zijn vorige werk omdat hij iets had met de dochter van de baas, die nog jonger was dan Summer. Hoewel ze zichtbaar ontdaan is, zegt ze vastberaden dat zij en Bradley anders zijn en gaat verder met inpakken. Susan vertelt haar dat ze zich kan bedenken, maar Summer luistert niet. Susan vertrekt.

Summer schiet in de verdediging over Bradley en zegt dat hij nooit over het jongere meisje heeft verteld omdat het nooit ter sprake is gekomen. Tash gelooft het niet en denkt dat Bradley Summer manipuleert, maar Summer staat er op dat ze haar ogen wijd open heeft en dat alles goed is. terughoudend laat ze de kwestie vallen, Tash stelt voor dat ze iets te eten halen.

Ze knuffelen en Summer zwaait Karl uit. Tijd gaat voorbij en ze blijft wachten – tot ze uiteindelijk Bradley aan de telefoon krijgt. Hij verteld haar dat hij al in Perth is; hij kreeg een last minute flight vanmorgen. Summer is geïrriteerd dat hij haar niet even teruggebeld heeft, maar hij maakt het excuus dat hij waarschijnlijk in de lucht heeft gezeten toen ze belde en doet alsof hij een slecht bereik heeft en haar niet goed kan horen. Hij grijnst tijdens hun gesprek.

Bradley zegt haar dat als ze toch naar Perth komt, dat ze elkaar kunnen ontmoeten en een drankje kunnen doen, hij maakt een excuses en hangt op. Summer barst in tranen uit.