Aflevering 6524

Charlie’s
Bradley schenkt een glas wijn in. Hij bedekt Summers ogen en zegt haar de wijn te proeven en te vertellen wat het is. Ze denkt dat hij niet serieus is, maar hij zegt dat hij wijnproeven erg serieus neemt, dus neemt ze een nip en zegt dat het een Pinot van 2007 is. Bradley is onder de indruk. Summer geeft toe dat ze de fles zag! Hij zegt dat ze een goed oog voor detail heeft. Zij zegt dat ze maandag vrij moeten nemen, zodat ze een lang weekend hebben en naar Yarra Valley kunnen.

Aan een nabij gelegen tafel kijkt Karl naar het menu en kijkt Susan naar Bradley en Summer. Ze zegt dat ze erg verliefd zijn. Karl maakt de opmerking dat er tenminste nog iemand geluk heeft. hij zegt dat hij blij is voor haar. Susan zegt dat ze blij voor haar wil zijn, waarop Karl zegt dat ze het los moet laten en gelukkig MOET zijn. Susan zegt dat ze ze niet weet of ze de juiste keuze heeft gemaakt om Bradley te laten blijven, waarop Karl zegt dat het hun zaken niet zijn. Ze zegt dat ze dacht dat hij bezorgd zou zijn. Hij zegt dat hij dat is, maar Summer een grote meid is en dat als ze gekwetst wordt, ze gekwetst wordt.

Erinsborough News
Summer komt het kantoor binnen en hoort Susan aan de telefoon, duidelijkd at het gesprek over Bradley gaat. Susan vertelt dat hij een fantastische editor is en dat hij resultaten boekt. Ze merkt op dat Summer lijkt te luisteren naar het gesprek en sluit de deur van haar kantoor.

Charlie’s
Summer gaat waar Bradley zit en stelt voor dat ze tickets voor de Australian open moeten kopen. Hij zegt dat dat pas in Januari is. Ze vraagt hem of hij op zoek is naar een andere baan. Hij zegt van niet, maar dat hij er één gevonden heeft. In Perth. Ze vraagt waarom hij niets gezegd heeft waarop hij zegt dat hij het net pas geoord heeft. Ze vraagt wanneer hij vertrekt. Hij verteld haar dat Susan hem berispt heeft voor wat er gebeurd is. Ze vraagt of dat is waarom hij vertrekt, omdat hij een aanvaring heeft botst met Susan. Hij weerlegt dit met dat hij nooit lang op één plek blijft. Summer is een beetje overstuur en vraagt zich af of ze nog steeds weg gaan. Bradley zegt dat ze dat natuurlijk doen.

Lassiters complex
Summer vraagt Bradley of hij vertrekt vanwege haar; en dat als hij het met haar wil uitmaken dat hij niet weg hoeft te gaan. Hij antwoord met dat hij het niet uit wil maken, maar dat de baan een grote kans is. Ze wil weten waar haar dat laat, waarop hij antwoord dat zij hetzelfde zou moeten doen, altijd kijken naar de mogelijkheden. Zij denkt dat ze niet heel makkelijk een baan zal vinden in Perth, hij denkt van wel.

Bradley: Neem een risico, Summer. Je leeft maar 1x.

Ze zoenen, Summer kijkt opgewonden.

Erinsborough News
Bradley geeft Susan een envelop. Ze raad dat het zijn ontslagbrief is, en heeft dat goed. hij zegt dat hij twee weken opzegtermijn heeft volgens zijn contract. Koel zegt ze dat hij haar gesmeekt heeft voor de baan, maar hij zegt dat dat niet is zoals hij het zich herinnert. Ze zegt dat hij er een maand gewerkt heeft en dat het een verspilling van tijd en middelen is geweest. Ze zegt dat ze hem zullen betalen, maar dat hij zich niet druk hoeft te maken over die twee weken en dat hij per direct verder kan. Als hij zich omdraait om weg te gaan vraagt ze hem of hij het Summer heeft verteld. Hij zegt dat hij dat gedaan heeft. Susan vraagt hoe ze het opnam waarop Bradley antwoord dat het haar niets aangaat, maar dat Summer het goed opnam. Susan kijkt naar de envelop met de ontslagbrief en legt hem in een la zonder er verder naar te kijken.

No 32
Summer kijkt naar een foto van haar en Bradley op haar computer. Dan zien we dat ze een ontslag brief aan het schrijven is.

Outside the Erinsborough News
Bradley verlaat het kantoor met een doos met zij spullen en ontmoet Summer die van de andere kant komt. Ze vraagt hem wanneer hij vertrekt waarop hij antwoord dat hij morgen zal vertrekken. Hij verontschuldigd zich dat hij het Yarra Valley weekend niet haalt, maar zegt dat ze met vrienden moet gaan en hem de foto’s moet sturen. Ze antwoord met dat ze het kunnen ruilen voor Margaret River. Ze stopt met het maken van lijstjes en begint met dingen af te vinken en bedankt hem voor zijn aanmoediging. Ze zegt dat ze het Susan zo snel mogelijk gaat vertellen.

Ze zegt at ze aan verandering toe is en Perth net zo goed als overal. Hij zegt dat het goed nieuws is, Ze knuffelen.