Aflevering 6492

Harold’s
Summer neemt nieuwsgierig een kijkje in Susan’s dossier met sollicitaties voor de baan van Deputy Editor terwijl Susan bij de kassa is. Terwijl iedere andere werkgever haar zou ontslaan, maar wanneer Susan haar betrapt, wimpelt Susan het weg met dat ze de hulp kan gebruiken. Summer kijkt naar de eerste sollicitatie ze pakt, van een man genaamd Bradley Fox, en zegt tegen Susan dat deze haar geschikt lijkt voor de baan. Deze leest de de ervaringen door en legt hem aan de kant met de opmerking dat ze genoeg gelezen heeft. Summer vraagt zich af waarom ze hem niet belt. Susan zegt dat de man het of allemaal verzonnen heeft of hij gewoon teveel ervaring heeft voor deze functie. Ze zoekt iemand die de baan serieus neemt en dat als zijn CV echt zo goed is hij waarschijnlijk binnen een week al verveeld is. Hij is niet de juiste man voor de baan.

Erinsborough News

Susan eindigd haar laatste interview voor die dag maar vind de Bradley Fox sollicitatie op haar bureau die Summer daar achtergelaten heeft. Deze heeft ze uit Susan’s dossier gehaald en gekopieerd (nog een reden waarom Summer ontslagen zou kunnen worden, maar Susan mee laat wegkomen). Summer heeft het gecontroleerd en Bradley heeft alles gedaan wat hij in zijn CV geschreven heeft. Susan vraagt waarom Summer dit doet. Summer vermoed dat Susan hem niet wil aannemen omdat hij meer geschikt is dan zij. Susan zegt dat dit belachelijk is en besluit Bradley toch op gesprek te vragen.

(Later)

Summer laat Bradley binnen voor zijn gesprek, maar blijft hangen tot Susan haar wegstuurt. Susan vindt het verdacht waarom Bradley wil werken voor een lokale krant, hij vraagt of zij zich moet verontschuldigen voor de verhalen die haar krant schrijft, ze beantwoord zijn vraag voor hem met hoe waardig de lokale verhalen zijn. Ze gaan door de vragen heen, ze stelt dat hij eigenlijk overgekwalificeerd is en vraagt waarom hij weg is gegaan bij zijn laatste baan. Hij antwoord met dat hij steeds de oceaan over moest reizen en dat hij heimwee had, hij zegt dat het nieuws verslaan gaat om het vinden van het humane in het verhaal en dat hij dat hier kan. He vraagt Susan hem een kans te geven en als het niet werkt en dat als het niet werkt ze dat beide snel genoeg weten, Susan glimlacht.

Erinsborough News

Susan en Bradley verlaten Susan’s kantoor, pratend over dat Bradley geïnstalleerd moet worden bij een computer. Summer die wat rondhangt zoals je zou verwachten van iemand die vastberaden de grens overschrijd van professionele integriteit, onderbreekt hen om te achterhalen of Bradley de baan heeft en te vragen wanneer hij begint. Bradley zegt dat hij vandaag zou kunnen beginnen, maar Susan stelt voor dat hij haar schaduwt voor een paar dagen. Summer antwoord dan nogal bot dat Bradley vast wel weet wat hij doet (en nog ontslaat Susan haar niet!). Bradley gaat akkoord met Susan’s voorstel en zegt dat hij hen later ziet en geeft een flirterige knipoog terwijl hij vertrekt. Summer zwijmelt en staat op het punt Susan te vertellen hoe dromerig hij is totdat Susan haar stopt. Summer zegt dat Bradley veel te oud voor haar is, maar is blij dat ze gelijk over hem had. Summer vraagt waarom ze Bradley niet gelijk laat beginnen terwijl ze hem aangenomen heeft en hij Susan’s werkdruk kan laten afnemen (iets waarbij je constante gezeur niet bij helpt Summer!) Susan zegt dat ze een paar dagen nodig heeft om dingen los te laten. Summer stelt voor dat ze contact opneemt met Bradley om hem toch gelijk te laten beginnen, Susan besluit hem te bellen.